Bellona Pizza Humlebæk

Humlebækcenter 28A , Humlebæk - 3050

Restaurant
Restaurant Status
LUKKET
Åbningstider
RESTAURANT NYT:
Din tid er vigtig, derfor gøre vi det nemmere for dig at betale direkte via MobilePay eller Viabill (Mad på kredit uden gebyr)
SMS ordrebekræftelse
Bedømmelse
Gennemsnitlig Brugervurdering - 4.6 / 10

bad om %æg, men der var æg på...

Tony Lee 1 year ago

Maden var alt for lang tid om at blive leveret og den var kold. Det er aldrig skete før. Plejer at være hurtig levering og helt frisk.

Kasper Ravn 5 year ago

0 stjerner. Man kan åbenbart kun få lov til at bedømme jer, hvis man har modtaget mad, derfor bliver denne bedømmelse skrevet her. Men det er i dag den 9 oktober 2019. Vi bestiller mad på jeres hjemmeside, skriver postnummer til Kokkedal ind og vores bestilling bliver godtaget. Dog går der 50 minutter hvor efter vi bliver ringet op. Ham der skal levere står i Nivå, på vores gamle adresse, som af en eller anden årsag bliver registreret istedet for den vi lige har skrevet ind. Vi får at vide der ikke leveres til Kokkedal, men at han vil ringe til hans chef. og ringe tilbage. 10 minutter efter ringer vi selv op for at få at vide, at vi ikke kan få vores mad. Der bliver derudover indikeret at det er VORES fejl og ikke deres hjemmeside. Dette synes vi er HELT urimeligt. Ikke nok med at vi står med to sultne børn, derudover skal vi nu til at finde på et andet sted at få mad fra. Og oveni det vil restauranten ikke stå indenfor egen fejl, eller blot køre de 7 minutter længere væk. De giver samtidig os skylden. DÅRLIGERE KUNDESERVICE SKAL MAN LEDE LÆNGE EFTER...ØV!!!

Poul-Erik Lyng Olsen 6 year ago

Super lækkert

Poul-Erik Lyng Olsen 6 year ago

Super godt

Lækkert

Lækkert

Poul-Erik Lyng Olsen 7 year ago

Dejlig mad

Rune Arnfeldt Jarden 7 year ago

Smagte godt, det gik hurtigt, god pris.

karina sørensen 7 year ago

Gode råvarer :)

Logo

Loading...

{ "applinks": { "apps": [], "details": [ { "appID": "8Y328H7L85.com.product.Eatonline", "paths": ["*"] } ] } }